Reggestroom

Een jonge en dynamische gemeente. We houden met ons hele hart van Jezus en willen Hem in onze levens volgen en dienen.

Wie wij zijn

Reggestroom is een jonge en dynamische gemeente. We houden met ons hele hart van Jezus en willen Hem in onze levens volgen en dienen. Levens die niet perfect zijn, maar door het goede nieuws van Jezus Christus volledig vernieuwd. Iedereen is hier welkom, ongeacht welk verhaal je meebrengt, wat je vragen zijn, welke twijfels of strijd je ook hebt.

We leven in afhankelijkheid van God, zoeken naar vervulling met de Heilige Geest en het is onze intentie om te groeien in Zijn Liefde en elkaar te dienen in Enter en omstreken. We zijn een kerk met één missie, die bijeenkomt op zondag om God te ontmoeten. Met live muziek en in een kleurrijke, creatieve en blijmoedige sfeer. Iedereen is daar welkom maar ook op de bidstonden en huisgroepen waar we echte antwoorden proberen te vinden in God en genieten van de ontspannen vriendschap met elkaar.

De hoop van Reggestroom is vanaf het begin, dat we in deze fantastische streek – Enter en omstreken – een plek kunnen vormen, waar mensen van Jezus houden, waar mensen van de waarheid houden en waar mensen leven ten goede van elkaar en de hele streek. Wij zoeken naar vernieuwing in levens van mensen en van deze omgeving, door de ontmoeting met Jezus. Daarom willen we in deze omgeving dienen en mensen steunen en met hen meeleven in hun ontdekkingsreis naar het doel van hun leven en het liefdevolle plan van God. Door bijeenkomsten op zondag, trainingen, Bijbelstudie, pastorale gesprekken, ontmoetingen onderling en ontmoetingen in kleine groepen thuis.

Het doel van Reggestroom is ieder mens in aanraking te laten komen met het goede nieuws en hen tot Jezus te leiden. Daardoor mag je een geweldige vrijheid in je leven ervaren en mag je opgenomen worden in Zijn familie. Om vervolgens door te groeien naar volwassenheid in je leven met Jezus en toegerust te worden om te dienen in Zijn gemeente en in de wereld.

Reggestroom Enter
Waar wij voor staan

Reggestroom

Gemeente van Jezus Christus in Enter e.o

Wij geloven

In Jezus, in elkaar en in de toekomst die God voor ons heeft.

Wij bouwen elkaar

Elkaar bouwen is het bouwen van het huis van God.

Wij groeien

Wij mogen meer en meer gaan lijken op Jezus.

Wij delen uit

Van wat wij gekregen hebben, geven wij ook weer door.

Eén familie

Iedereen is hier welkom,

ongeacht welk verhaal je meebrengt,

we willen je graag leren kennen.