Wij willen jou helpen de persoon te worden die God bedoelt.

Bekijk onze teams

@reggestroom

Volg ons op Instagram
Licht

Giving light unto all that are in the house.

Elke zondag zorgen wij voor de opbouw en aansturing van het licht in de kerk. We helpen daarmee een plek te maken waar iedereen God kan aanbidden.

Doe mee
Geluid

The invitation to resound His praise is for everyone, everything and everywhere.

Wij werken samen met het muziekteam en andere productie teams. Zo maken wij onderdeel uit van de aanbidding. We zorgen voor de perfecte mix op zondag én in ons team. Tussen jezelf zijn, naar God groeien, vriendschappen en de kerk kunnen bouwen.

Doe mee
Beamer

Go everywhere in the world, and tell the Good News.

We love screens. Wij zorgen er voor dat de hele gemeente kan aanbidden. Volledig in sync met het muziek en het media team zorgen wij voor alles wat je op de schermen ziet op  zondag.

Doe mee
Media

Your beauty should not come from outward, it should be that of your inner self.

Als media team zijn we betrokken in alles wat we communiceren. Van wat we printen naar e-mails, tot website en ontwerpen voor zondag. Ben jij creatief, houd je van tekenen of sta je graag voor óf achter de camera? Doe mee!

Doe mee
Kids

Laat alle kinderen tot Mij komen

In de ogen van Jezus zijn kinderen een kostbaar geschenk. En zo zien wij ook de kinderen in onze gemeente. Als R’ Kids maken wij elke zondag een speciale plek voor elk kind.

Doe mee
Little

For the kingdom of God belongs to such as these.

Voor de allerkleinsten is er elke zondag R’ Little! Voor kinderen van 0 tot 4 staat er elke zondag een team klaar om deze tijdens de dienst op te vangen en lief te hebben.

Doe mee
Vertaling

Let every tongue declare that Jesus Christ is Lord.

Elke zondag hebben we vertaling in het Engels én Oekraïens. Hoe gaaf! Dit doen we door live te vertalen, via headsets. Op deze manier proberen we een thuis te zijn voor iedereen. Vanuit welk land je ook komt.

Doe mee
Muziek

So here I am in the place of worship, eyes open, drinking in your strength and glory.

Ons muziekteam staat er elke zondag om de gemeente te leiden de gemeente in aanbidding. De plek waar een ieder van ons God mag ontmoeten en Zijn aanwezigheid mag ervaren.

Doe mee
Welkom

Therefore welcome one another as Christ has welcomed you, for the glory of God.

De eerste die je tegenkomt als je Reggestroom binnenkomt is het welkom team. Yes, die vrolijke gezichten bij de deur die jouw een hand geven. Zij zijn er om je te laten merken dat we íedereen welkom willen heten een thuis willen zijn voor iedereen.

Doe mee
Events

Every house is built by someone, but God is the builder of everything.

Als gemeente ondernemen we heel wat! Een aantal van onze organisatorische talenten zijn op zondag, of door de week druk in de weer om alles wat wij organiseren in goede banen te leiden. Ben jij hier een ster in, of lijkt het je tof om dat te worden? Laat het ons weten.

Doe mee