Wij zijn de

handen en voeten

van Jezus

Reggestroom-Care is ontstaan doordat Reggestromers zich, op verschillende gebieden, in zijn gaan zetten voor mensen om hen heen. Door deze initiatieven zien we dat we steeds meer van betekenis kunnen zijn in onze omgeving en de samenleving. Door R-Care willen wij dienen op een manier zoals Jezus ons dat leert.

“Toen jullie die dingen gedaan hebben voor iemand die over het hoofd gezien werd, of die genegeeerd werd, hebben jullie ze ook voor Míj gedaan.”

Meeleef gezin

Verschillende jongeren, voor wie het beter is een tijdje uit het ouderlijk huis te zijn, vinden hun plek bij andere mensen binnen de gemeente, om voor een bepaalde tijd in een andere omgeving te zijn en ze eventueel aan hun problemen kunnen werken.

Schuldhulp

Gezinnen of personen kunnen het overzicht kwijt raken over inkomsten en uitgaven. Dat kan verschillende oorzaken hebben en u bent niet de enige. Op zo’n moment heb je iemand nodig die in je geloofd en je helpt. Onze schuldhulp maatjes geven deskundige hulp. Zonder te oordelen willen wij samen met u er voor zorgen dat er weer rust en overzicht in uw financiële situatie komt. We gaan dan ook actief met – en voor u aan de slag.

Ouderen

Verschillende mensen in de gemeente, met een hart voor ouderen gaan bij eenzame ouderen op bezoek, helpen hen met de dagelijkse taken en zetten zich actief in om deze mensen te ondersteunen.

Nieuwe Nederlander

We willen een plek zijn waar iedere persoon zich welkom voelt, vele nationaliteiten hebben door de jaren heen hun thuis gevonden in onze gemeente. Eén keer per kwartaal is er een multiculturele maaltijd, waarbij iedereen zijn eigen eten mee kan nemen en gezellig samen kan eten.

Wil jij ook onderdeel worden van wat wij aan het doen zijn?

Word onderdeel van het team