Wij geloven in

de kracht

van gebed.

Wil jij Zijn gemeente zien groeien?

Dan ben je onmisbaar op de gebedsbijeenkomsten in de gemeente. Dit seizoen zullen we bij elkaar komen voor specifieke thema’s om voor te bidden. De tijden en plaatsen zullen steeds bekend gemaakt worden op zondag en in de agenda. deze tijden is er ruimte om God te aanbidden, om voor elkaar te bidden, maar ook om belangrijke dingen over het reilen en zeilen van de gemeente te horen. Daarnaast bidden we iedere zondagochtend om 10.00u voordat de dienst begint.

Doe mee en bid mee voor alle praktische dingen en geestelijke aspecten van Zijn gemeente. Eénparig gebed is het haardvuur van de gemeente en is de basis van alle groei die we in Reggestroom mogen zien. We weten en geloven dat door gezamenlijk gebed doorbraken in situaties gegeven worden. Op gebed rust zegen, op jou gewoonte om te bidden rust meer zegen, maar een geest van continu gebed wordt nog meer gezegend en dat kunnen we jaren en jaren voortzetten.

“Bid voortdurend en laat u daarbij leiden door de heilige geest. Verslap daarin niet, maar houd vol en bid onafgebroken voor de andere christenen.” (Efeze 6:18 BOEK)

“Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.”
(1 Thessalonicen 5:16-18 NBV)

“Blijf altijd bidden. Verslap daarin niet en toon de Here uw dankbaarheid.”
(Kolossensen 4:2 BOEK)