Kerk online

Plan A

By januari 7, 2024 No Comments
07 Januari  2024 | 10.30u

Plan A

Plan A

God heeft Zijn groots en geheim plan onthuld door Christus naar de aarde te sturen. Dit plan omvat de vereniging van de hemel en de aarde, wat de mogelijkheid betekent om de verbinding tussen de mens en God te herstellen.

De Oudsten (The Elders), De Lopers (The Runners) en De Volgende Generatie (The Next Generation). Voor de Oudsten is het belangrijk om verwonderd te blijven en zich bewust te zijn van de veelkleurigheid van God. De Lopers, die de koers bepalen, worden aangespoord om zich niet in te houden, te begrijpen dat de opbouw van de kerk een levensproces is en dat zij met hun keuzes de toekomst vormgeven. Voor de Volgende Generatie is het belangrijk om naar het hart van God te luisteren, niet alleen te zijn, zichzelf te vinden in Jezus en zich bewust te zijn van de invloed van hun beslissingen op de toekomst.

Uiteindelijk wordt iedereen herinnerd aan de constante aanwezigheid van God, Zijn scheppende kracht en het idee dat elke persoon een onlosmakelijk deel is van Gods Plan A voor de wereld.

Wil je meer weten, of heb je vragen?
Neem contact met ons op.