Evenementen

Stilstaan bij Goede Vrijdag

By april 6, 2023 april 9th, 2023 No Comments
7 april 2023

Samen staan we stil
bij Goede Vrijdag

Remember Good Friday
Als je op zoek bent naar een moment van rust om even stil te staan in deze drukke wereld, dan hebben wij iets speciaals voor je op Goede Vrijdag! We gaan samen wandelen, genieten van de stilte, proeven, ervaren en voelen wat Jezus voor ons heeft gedaan tijdens zijn lijdensweg.

We lezen uit de bijbel, vieren het avondmaal, bidden en zingen samen. Maar geen zorgen, niemand wordt gedwongen om te bidden of te geloven. We willen gewoon samen de stilte opzoeken en ruimte maken voor reflectie op het lijden, sterven en opstanding van Jezus.

Dus, trek je comfortabele schoenen aan en kom op 7 april 2023 om 20.00 naar Akkers 12 voor een ervaringswandeling. Het maakt niet uit of je gelovig bent of niet, iedereen is welkom om met ons mee te wandelen en te genieten van de stilte. Kom alsjeblieft zoveel mogelijk met de fiets en als dat niet mogelijk is, parkeer dan je auto aan de Marcus Samuelstraat. Via het voetpad kom je uit op de Akkers. Wees op tijd, we kunnen niet wachten om samen deze bijzondere avond te beleven!

De Akkers 12, Enter
19:45
7 april 2023
gratis

Wil je meer weten, of heb je vragen?
Neem contact met ons op.